loader image

nail it by mm's farver

Når du skal have lavet negle, hvad enten det er forlængelse eller blot en almindelig Shellac behandling, så har du tit nogle idéer inden du kommer ned til mig. Det er nemt at finde inspiration på de sociale medier eller i mit galleri, men nogle gange kan det være farvevalget der er den svære beslutning. 
Du kan måske let føle dig ubeslutsom når du sidder foran mig i stolen – og det er helt okay!
Du ville måske ønske at du på forhånd havde et overblik over alle mine farver? Værsgo – det har du her!

Jeg har et bredt udvalg af CND Shellac farver og dertil glimmer, små perler, folie og alt andet indenfor nailart i alle regnbuens nuancer.

Men du skal huske, at hvis du stadig er i tvivl når du sidder overfor mig, så lader vi os inspirere sammen – for det er kun fantasien der sætter grænser.  

Nail it by MM er den rette negletekniker for dig, der ønsker lidt mere end bare negle. Jeg specialiserer mig inde for design & nail art, og jeg bliver løbende opdateret på nye kurser, faglighed samt tidens skiftende trends, så jeg kan sikre dig optimal kundeservice med det bedste resultat – hver gang!
Forlængelser bygges op på enten skabelon eller tipper, og jeg mestre det meste i nailart.
Jeg benytter kun godkendte professionelle produkter til negle, herunder produkter fra CND, Light Elegance, Lecenté, og jeg anvender desuden produkter fra Swarowski.
Med hjælp fra disse troværdige og professionelle produkter har jeg mulighed for at imødekomme dine ønsker inden for neglebehandling.
Jeg sætter en ære i, at du som kunde altid føler dig velkommen og i trygge hænder, og at netop dine ønsker bliver hørt, og altid vejledes ud fra et professionelt synspunkt.

– Personlige negle i hjertet af Kolding 

MetteMarika
nail it by MM forside prisliste booking om mig booking